Glazenwasser Velp: Van dakgoot tot dakkapel

Glazenwasserij Meer Dan Schoon is gevestigd in Velp. Zoekt u een glazenwasser uit de wijk? Onze glazenwasser uit Velp maakt uw ramen, dakkapel, dakgoot of trespa weer blinkend schoon.

Glazenwassers-diensten van Meer Dan Schoon zijn gericht op een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Zorgvuldigheid en een vriendelijke service staan daarom hoog in het vaandel. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw ramen weer stralen, de directe omlijsting zoals kozijnen nemen wij ook altijd mee tijdens het boenen.

De glazenwasser te Velp (Gelderland) van Glazenwasserij Meer Dan Schoon is professioneel en gediplomeerd. Wij weten hoe uw woning of pand het beste gewassen kan worden en nemen deze klus graag uit handen op een veilige manier. Wij reinigen met producten die dier & milieu niet onnodig schaden, en hebben materialen voor vrijwel elke glazenwassers-klus.

Mogen wij u helpen om uw appartement, woning, studio, bedrijfspand, of ander gebouw weer een blinkende uitstraling te geven? Wij wassen ramen zowel binnen als buiten indien gewenst. De meeste klanten zijn tevreden met een frequentie van 6-8 weken. Voor het grondig en zorgvuldig reinigen van uw dakkapel of trespa raden wij aan dit gemiddeld eenmaal per jaar te laten doen. Als u wilt kunnen wij ook uw dakgoten legen en schoonmaken voor slechts 3,50 euro per meter. Bel de glazenwasser uit Velp direct, of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.