Schoonmaak, Onderhoud, en Glazenwassers Diensten

Glazen wassen Arnhem en omstreken

Onze glazenwasser komt in overleg elke 6 tot 8 weken uw ramen wassen aan de buitenkant. Indien gewenst wassen wij uw ramen ook aan de binnenkant. Een andere frequentie behoort ook tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld glazenwassen per kwartaal of zelfs eenmalig. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Glazenwasserij Meer Dan Schoon, en na akkoord komen wij uw ramen weer blinkend schoon maken. Kozijnen en directe omlijsting van de gewassen ramen nemen wij altijd mee.

Dakkapellen

Glazenwasserij Meer Dan Schoon kunt u ook inschakelen voor de periodieke schoonmaak van uw dakkapel. Niet alleen om alles er weer spik en span uit te laten zien, maar ook om de levensduur van uw kostbare investering te verlengen. Gemiddeld raden wij aan om dakkapellen jaarlijks schoon te laten maken door de specialist.

Trespa, houtwerk, gevelbeplating, etalages...

Atriums, volieres, serres, schuurtjes… Houten en kunststof trespa of gevelbeplating, winkel etalages. Voor al dit soort glazenwassersklusjes (en meer) kunt u bij Glazenwasserij Meer Dan Schoon met een gerust gevoel terecht. Het hele jaar door!

Dakgoten legen

Opstoppingen zijn een probleem voor uw dakgoten. Ze veroorzaken overstromingen of lekkage binnenshuis en soms zelfs schimmels. Ook kunt u er last van hebben wanneer het hevig is gaan regen en zodra het droog weer is de dakgoten beginnen te ruiken. Vaak met de herfst gaan de roosters verstopt zitten en dan is het belangrijk om deze te controleren, de dakgoten te legen en te reinigen. Wanneer wij de dakgoten legen maken we deze gelijk schoon en voeren we alles netjes af in verband met stankoverlast in uw container.

Bedrijven en particulieren

Onze glazenwassers wassen zowel bij bedrijven als bij particuliere klanten. Neem direct contact op met de glazenwasserij zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

Zonnepanelen reinigen

Een periodieke reiniging (meestal eenmaal per jaar) van uw zonnepanelen om de energieopbrengst op peil te houden en eventuele schade op de lange termijn te voorkomen.