Glazenwasser Renkum, Doorwerth, Wolfheze, Oosterbeek, Wageningen, Bennekom, Rozendaal

De glazenwasser van Glazenwasserij Meer Dan Schoon komt graag in Renkum, Doorwerth, Wolfheze, Oosterbeek, Wageningen, Bennekom, Rozendaal en omgeving. Wij zijn gevestigd in Velp en altijd in de buurt om veelzijdig, professioneel, en betrouwbare glazenwassers-diensten te verlenen. Een schone omgeving en nette uitstraling, daar zetten wij ons voor in. Wanneer wij de ladders op stappen zorgen wij niet alleen voor schone en streeploze ramen. Ook directe (hout) omlijsten en/of kozijnen nemen wij netjes mee.

Of u nou in Renkum of Doorwerth woont, Wageningen of Bennekom, Wolfheze of Oosterbeek. Van Rozendaal tot Schaarbergen. Zo’n beetje elke stad of dorp in de nabije omgeving van Arnhem in Gelderland zien wij met enige regelmaat.

Naast een frequente en grondige poetsbeurt voor uw ramen, verzorgen wij ook graag overige delen van uw woning of bedrijf. Denk hierbij aan het reinigen van houten of kunststof trespa en andere gevelbeplating. Of een periodieke professionele en zorgvuldige schoonmaak van uw dakkapel. Naast goed onderhoud is ook reiniging van belang om de levensduur te verlengen. Als u zonnepanelen heeft kunnen wij die ook voor u poetsen zodat u het meeste uit de zon haalt.

Nog op zoek naar een glazenwasser die betrouwbaar is en vriendelijke dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan? Bel ons direct of vul onderstaand formulier in. Wij kijken graag naar uw wensen en sturen een vrijblijvende offerte met voordelige tarieven.