Glazenwasser Nijmegen: Voor particulieren en bedrijven

Onze glazenwasser komt graag in Nijmegen om uw ruiten en kozijnen blinkend schoon te maken, zowel van binnen als van buiten indien gewenst. Denk hierbij aan Nijmegen Dukenburg, Beuningen, en het centrum van Nijmegen. Dichtbij rivier de Waal begeeft u zich in het prachtige Nijmegen, vol bijzondere historie. Wij steken graag de Waal over van Nijmegen naar Nijmegen-Noord, en andersom. Glazenwasserij Meer Dan Schoon levert namelijk ook glazenwassers-diensten in Nijmegen Lent, Oosterhout, en verder gelegen plaatsjes zoals Bemmel, Valburg en Slijk-Ewijk. Naast schone ramen, nemen wij ook altijd de directe omlijsting van de ramen mee, zoals kozijnen. Wanneer alles schoon is gemaakt zorgt dit voor het beste resultaat en een goede uitstraling van uw woning, appartement, kantoor- of bedrijfspand.

De glazenwasser is gediplomeerd en levert het hele jaar door verschillende diensten. Denk hierbij niet alleen aan blinkend schoonmaken van uw ruiten. Een schuurtje in de tuin, een bijzonder mooi atrium, trespa op uw kostbare pand, of dakkapellen ver in de hoogte. In overleg met u komen wij graag tot een voordelige vrijblijvende offerte aan de hand van uw wensen.

Zowel mens, dier als milieu zijn voor onze glazenwasserij belangrijk, ook in Nijmegen. De mens voor het sociale aspect, van even snel een kopje koffie drinken tot glazenwassers-diensten leveren met een glimlach, door weer en wind. Dier en milieu in onze producten, om geen belasting of bedreiging te vormen.

Nog steeds op zoek naar een professionele glazenwasser in Nijmegen en omgeving? Glazenwasserij Meer Dan Schoon kent Nijmegen op hun duimpje, en de professionele glazenwasser komt graag bij u langs. Zowel particulieren als bedrijven bedienen wij graag. Dus ook voor kantoor- of bedrijfspanden maken wij graag een vrijblijvende offerte. Wij streven naar kwaliteit en bovenal volle tevredenheid, elk seizoen van het jaar. Optimale reiniging van ruiten, dakkapellen, houten en/of kunststof trespa, zonnepanellen, dakgoten, door een gediplomeerd vakman. Bel ons direct, stuur een berichtje via Facebook, of vul het onderstaande formulier in. Wij bespreken graag uw wensen en de vrijblijvende offerte.