Over ons

En onze missie

Glazenwasserij Meer Dan Schoon Arnhem en omgeving

Glazenwasserij Meer Dan Schoon heeft het vak geleerd van de beste traditionele glazenwassers-bedrijven in Arnhem en omgeving. De opgedane ervaring is uitgegroeid tot een eigen glazenwasserij met de ambitie om zorgvuldige glazenwassers-diensten te leveren met een glimlach. Buiten werken en tegelijkertijd contact hebben met de gemeenschap blijft het vak voldoening geven, naast de resultaten van ons harde werk.

Schakel een ervaren en gediplomeerde glazenwasser in. Wij zijn er niet alleen voor het wassen van ramen, maar ook het reinigen van dakkapellen, het legen van dakgoten, schoonmaken van trespa en waar mogelijk net dat stapje extra geven aan de klant.

Onze voornaamste missie is tevredenheid bij de klant. Wanneer u tevreden bent met de geleverde glazenwassers diensten, mogen wij jarenlang langs blijven komen. Wij geloven dat tevredenheid verder gaat dan enkel blinkende ramen of een als nieuw ogende dakkapel. Een glimlach, zorgvuldigheid, even de kozijnen meenemen, en respect voor uw eigendom, om maar enkele ingredi├źnten te noemen.

Offerte aanvragen

Glasbewassing

Wij wassen uw ramen buiten, binnen, of beide. Laat ons weten wat uw voorkeur heeft.

Dakkapellen & Trespa Reinigen

Wilt u ook dat wij uw dakkapel of trespa in ieder geval jaarlijks een grondige en zorgvuldige schoonmaakbeurt geven?

Eventuele bijzonderheden of wensen

Geen verzoek is ons te gek. Misschien heeft u ook nog een schuur in de tuin waarvan u graag de ramen gewassen wilt hebben?

Dakgoten legen

Wij kunnen ook de dakgoten voor u legen zodra dit weer moet gebeuren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Vergeet niet direct eventuele bijzonderheden of extra wensen te vermelden.

Maak kennis met

null

Maurice Neijenhuis

Eigenaar

Jong geleerd, jong gedaan. Na jarenlang plezier doe ik er nog steeds elke dag een stapje bovenop. Ruim negen jaar ervaring in het vak en veel gedrevenheid.
Daarnaast altijd het gevoel gehad dat ik meer kan doen dan ik al die tijd al doe. Ik heb verschillende methodes mogen uitoefenen en veel mogen leren. Het is belangrijk dat het traditionele glazenwassers vak blijft bestaan in goede kwaliteiten. En deze gediplomeerde kwaliteiten hoop ik u te mogen leveren. In de toekomst – en wanneer de tijd het toe laat – hoop ik meer cursussen, workshops, trainingen en/of opleidingen te volgen om onze diensten nog verder uit te breiden. Of nieuw personeel met aanvullende talenten aan te nemen, of juist mensen die moeilijk aan een nieuwe baan komen nieuw perspectief te bieden en hen op te leiden tot allround glazenwasser.