Glazenwasser Elst, Heteren, Driel, Kesteren, Andelst

Glazenwasser Elst, Heteren, Driel, Kesteren, Andelst en aangrenzende dorpen en steden in Gelderland. Wij wassen ramen zowel binnen en buiten (indien gewenst), tegen scherpe tarieven bij Glazenwasserij Meer Dan Schoon. Een gediplomeerde glazenwasser zorgt voor schone raampartijen en stralende kozijnen of andere directe omlijsting van gewassen ramen.

Wij dragen graag bij aan een mooie uitstraling van uw huis, appartement, kantoor- of bedrijfspand door ruiten en kozijnen weer te laten schitteren in de zon. Dit doen wij op een veilige manier en met materialen en schoonmaakmiddelen die niet belastend zijn voor mens, dier en milieu.

Naast het schoonmaken van ramen en kozijnen, of het legen van dakgoten, kunnen glazenwassers indien gewenst bijvoorbeeld ook uw gevelbeplating reinigen. Zonnepanelen en dakkapellen op grote hoogte of moeilijk bereikbare plekken? Houten of kunststof trespa aan de buitenkant van uw woning in Elst, Heteren, Driel, Kesteren, Andelst of omgeving? Ook voor dit soort klusjes kunt u de glazenwasser van Glazenwasserij Meer Dan Schoon met een gerust gevoel inschakelen.

De glazenwasser heeft jarenlange ervaring, is een gediplomeerde specialist, en ons bedrijf staat garant voor zorgvuldigheid. Wij wassen het hele jaar door ramen, in de lente, zomer, herfst en winter. Een periodieke schoonmaak van dakkapellen, zonnepanelen, trespa of gevelbeplating gebeurt meestal jaarlijks. Goed onderhoud en professionele reiniging verlengt de levensduur van trespa en dakkapellen. En natuurlijk leveren schone zonnepanelen meer energie op, zodra deze zijn ontdaan van stof, aanslag, of andere viezigheid.

Bel Glazenwasserij Meer Dan Schoon direct om uw wensen en de kosten van glasbewassing te bespreken. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. Wij verlenen enthousiast glazenwassers-diensten aan bedrijven en particulieren.