Ook trespa, gevelbeplating en overig houtwerk heeft baat bij een periodieke schoonmaak. Glazenwasserij Meer Dan Schoon, gevestigd te Arnhem, is gediplomeerd en levert verschillende glazenwassers-diensten. Goed schoongemaakte zonnepanelen leveren u direct meer energieopbrengt, en dus een beter rendement op uw kostbare investering. Naast het binnen en buiten wassen van ramen zoals dakramen, etalages, en serres, nemen wij altijd de kozijnen of direct omliggend houtwerk kosteloos mee.

Gediplomeerde en professionele schoonmaakdiensten

Houten trespa of kunststof trespa aan uw huis dient ook in ieder geval jaarlijks de periodieke schoonmaak te ondergaan, net als dat dakkapellen jaarlijks professioneel worden schoongemaakt. Onze glazenwassers wassen in Arnhem en omgeving allerlei soorten trespa schoon om de levensduur te verlengen. Denk hierbij ook aan Nijmegen, Beuningen, Rheden, Velp, Elst, Huissen, Driel, Rozendaal, Apeldoorn, en andere steden in Gelderland. De glazenwasser neemt uw kostbare investering met de grootste zorg onder handen, in overleg met u zodat elke wens besproken kan worden.

Houten en kunststof trespa reinigen en onderhouden

Trespa, en zeker houten trespa, vergt onderhoud. Alle trespa, gevelbeplating of ander houtwerk laten vervangen door nieuw (kunststof) trespa is een kostbare aangelegenheid. Het is dus van belang dit tenminste ieder jaar grondig te laten reinigen en was aan te brengen om vuil, stof, en andere viezigheid minder goed te laten hechten. Of het nu houten trespa of kunststof trespa betreft, beide dienen goed verzorgd te worden. Evenals dakkapellen, boeiborden, tussenschotten, kozijnen, omlijstingen enzovoorts. Als u een proefstuk voor het schoonmaken van trespa wilt aanvragen kunt u ons direct op het 06 nummer bellen. Dan komen wij kosteloos bij u langs om het verschil te laten zien.

Zonnepanelen onderhouden en schoonmaken in Gelderland

Onderhoud en schoonmaak geldt ook voor zonnepanelen op uw dak, vaak op grote hoogte of moeilijk bereikbare plekken. Zonnepanelen laten wassen op een professionele en voorzichtige manier levert al direct meer energie op. Gemiddelt blijkt dat eigenaren van zonnepanelen tussen de 3% en 10% energieopbrengst misloopt door stof, aanslag, of bijvoorbeeld vogelpoep op de panelen. Voor optimaal rendement kunt u Glazenwasserij Meer Dan Schoon ook de zonnepanelen jaarlijks mee laten nemen. Wij zijn gewend aan grote hoogtes, moeilijk bereikbare plekken, en kennen de risico’s.

Bespreek uw wensen met de glazenwasser

De glazenwasser van Glazenwasserij Meer Dan Schoon is u graag van dienst in Gelderland (Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Elst, Huissen, Driel, Schuytgraaf, Rozendaal, en andere plaatsen) voor het wassen van o.a. dakkapellen, trespa, gevelbeplating, zonnepanelen, en serres. Graag nemen wij direct uw ramen en kozijnen mee als we toch langs komen, van binnen en buiten indien gewenst. Uiteraard alles in overleg en alleen wanneer u daar behoefte aan heeft. Een vrijblijvende offerte vraagt u snel aan via het onderstaande formulier. Bellen of een berichtje sturen via Facebook mag natuurlijk ook.