Glazenwasser Maurice van Glazenwasserij Meer Dan Schoon is zondag 10 mei op pad gegaan in Arnhem en omstreken. Het doel was om ondernemers met contactberoepen een steuntje in de rug te geven. Kapsalons (of knipsalons zoals Madame X) en overige contactberoepen mogen vanaf maandag 11 mei namelijk weer voorzichtig hun zaak openen en klanten ontvangen. Als ondernemer met een glazenwasserij voor particulieren en bedrijven heeft de glazenwasser zo ook een kleine maatschappelijke bijdrage kunnen leveren. In de vorm van schone en streeploos gewassen ramen voor enkele ondernemers die dolgraag weer aan de slag willen (en gelukkig voorzichtig kunnen) gaan.

Via een actie op de Facebook pagina van de glazenwasserij riepen wij mensen op hun favoriete ondernemers te taggen. Uit alle reacties zouden vervolgens vijf lokale ondernemers uit de omgeving van Arnhem kosteloos schone ramen krijgen. Daar werd positief op gereageerd, met veel mooie reacties en steun voor ondernemers. Uiteindelijk hebben Madame X, Delaarhaar, The Hair Hub, Mousset Arnhem, en Sandra Hendriks de Wit gisteren bezoek gekregen van glazenwasser Maurice.

Er komt zeker een vervolgactie in de nabije toekomst, dus houdt onze Facebook pagina in de gaten. Hopelijk is en blijft de covid-19 pandemie in Nederland nu onder controle, en mogen steeds meer ondernemers hun deuren weer openen…